Prislista 2020–2024

Prislista arrangör Heta Arbeten®
Samtliga priser är exklusive moms. 

Årsavgift arrangör                                         3 400 kr 
gäller per kalenderår och återbetalas ej vid eventuell uppsägelse.

I utbildningsperiod 2020–2024 höjs arrangörsavgiften från 2600 kr till 3400 kr. Samtidigt tar vi bort instruktörsavgiften på 800 kr per år och instruktör. Därmed sänks avgifterna markant för den stora majoriteten av arrangörerna. Medlemskapet i Brandskyddsföreningen är från den 1 januari 2020 frivilligt.

Prislista Instruktör Heta Arbeten®

Grundutbildning ny instruktör Heta Arbeten®  6 750 kr

Instruktör behörighetsutbildning Heta Arbeten®    14 355 kr

 

Utbildningsmaterial Heta Arbeten® 

Heta Arbeten® grundpaket                        975 kr

Heta Arbeten® skolpaket                          235 kr

Fördjupningspaket Tillståndsansvar Heta Arbeten® 1 277 kr

Heta Arbeten® och juridiken                       259 kr

Tillståndsblock Heta Arbeten®                   65 kr

Utbildningsmaterial beställer du i webbutiken. När du är godkänd arrangör/instruktör får du en inloggning till mina sidor. Denna inloggning gör också att du kan lägga beställningar i webbutiken.

Tillståndsblock kan du köpa också i Brandskyddsföreningens webbutik.

Nya priser

Grundpaket Heta Arbeten®
I den nya utbildningsperioden kommer ett nytt pris gälla för grundpaketet. Det nya priset är 975 kr. I detta pris ingår Grundbok Heta Arbeten® och certifieringsrätt. Man får också tillgång till den digitala tillståndslistan samt Kunskapsbanken där viktig information kommer vara samlad digitalt för smidig åtkomst. Samtidigt tas nuvarande rabatter bort.

Skolpaket Heta Arbeten®
Liksom tidigare erbjuder Brandskyddsföreningen ett lägre pris för paket som beställs till gymnasieelever (deltagare under 20 år). Detta pris blir nu i den nya perioden 235 kr. Om du som arrangör har deltagare som är under 20 år, ska du beställa detta paket istället för det vanliga Grundpaketet - Skolpaketet är med andra ord en artikel som aktivt måste beställas separat.

Ett grundpaket – en faktura

Som vi informerat om tidigare kommer de grundpaket du köper i den nya perioden att faktureras i sin helhet direkt vid beställningen. Det kommer alltså inte först att komma en faktura för böckerna och därefter en separat faktura efter genomförd utbildning. En viktig anledning till denna förändring är att många arrangörer har upplevt nuvarande upplägg som krångligt och svårt att administrera.

För frågor, vänligen vänd dig till Kundsupport på tel 08-588 474 00.