BrandSnack Heta Arbeten®

BrandSnack Heta Arbeten® är en serie webbinarier om brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Här tar vi upp, reder ut och ger kunskap kring nyheter, aktuella frågeställningar och specifika ämnen. Dessa BrandSnack riktar sig antingen till dig som är tillståndsansvarig, hetarbetare eller Brandvakt eller till dig som beställer eller på annat sätt kommer i kontakt med denna typ av arbeten. Nedan hittar ni en samling av de BrandSnack vi tidigare sänt:

Nya säkerhetsregler för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats

Detta BrandSnack är för dig som är tillståndsansvarig, hetarbetare eller brandvakt: Den 1 januari 2023 började nya säkerhetsregler för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats att gälla. På detta BrandSnack för hetarbetare går vi igenom de största förändringarna. Vi visar hur vår APP Heta Arbeten® och digital tillstånds- och kontrollista fungerar och berättar kort om vårt verktyg för digital tillståndshantering för företag - Heta Arbeten® PREMIUM.

Är du tillståndsansvarig, hetarbetare eller brandvakt? Se detta BrandSnack här!

Är du beställare av brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats på ditt företag? Se detta BrandSnack här!

Skriv tillstånd i din mobil - så gör du!

Att skriva digitala tillstånd är lika enkelt som att skriva på papper. Ja, vi skulle vilja påstå att det med vår digitala tillståndslista som finns i APP Heta Arbeten® till och med är enklare! Här visar vi hur du hämtar appen och enkelt kommer igång att skriva digitala verktyg. Vi visar även hur du hittar ditt digitala certifikat och söker svar på frågor i kunskapsbanken. Se BrandSnack om att skriva digitala tillstånd och APP Heta Arbeten® här!

Spara tid och öka säkerheten med Heta Arbeten® PREMIUM

Behöver ditt företag få en överblick över vilka heta arbeten som pågår, är planerade, och avslutade? Behöver ni anpassa tillståndslistan efter er verksamhet och vill ni sätta olika säkerhetskrav för olika delar av verksamheten? Då är Heta Arbeten® PREMIUM svaret! Här visar vi hur ditt företag kan använda funktionerna för att öka säkerheten och hur PREMIUM tillsammans med den digitala tillstånds- och kontrollistan i APP Heta Arbeten® kan spara tid i flera led.
Se BrandSnack om Heta Arbeten® PREMIUM här!