Vad tycker andra om Heta Arbeten® PREMIUM?

artic_paper_150x92.pngSå ökar Lidköping Energi säkerheten med Heta Arbeten® PREMIUM

Att se till att en arbetsplats är säker är ett viktigt uppdrag som kräver stort ansvar. Men många på dessa poster dränks av tidskrävande pappersarbete som gör det svårt att få en översikt på exempelvis vilka tillstånd man har. Lidköping Energi hittade en effektiv lösning på detta genom att börja använda Heta Arbeten® PREMIUM, Brandskyddsföreningens verktyg för digital tillståndshantering.

"Nu sparar vi mycket tid och har betydligt bättre överblick, säger Mikael Klasson, Arbetsmiljösamordnare på Lidköping Energi." 


Läs om Lidköping Energi arbete och vad de tycker om Heta Arbeten® PREMIUM

 

artic_paper_150x92.pngArctic Paper Grycksbo digitaliserar sitt brandskyddsarbete med Heta Arbeten® PREMIUM

I industrier eller på arbetsplatser där brand kan orsakas är säkerhet av högsta prioritet. Förebyggande insatser vid heta arbeten är vitalt för att minska riskerna för skador på såväl maskiner, produktioner och människor. Men trots att det är ett viktigt område med nödvändiga rutiner är det ett arbete som är svårt att standardisera och behoven kan skilja sig från en aktör till en annan. Därför har Arctic Paper digitaliserat sitt heta arbete med Heta Arbeten® PREMIUM.

"Kan vi hindra ett produktionsavbrott har vi tjänat in avgiften för Heta Arbeten® PREMIUM i flera år framöver. Så för oss var det ett självklart val att använda tjänsten." 


Läs om Artic Papers arbete och vad de tycker om Heta Arbeten® PREMIUM