Vad tycker våra kunder om Heta Arbeten® PREMIUM?

Företag som använder Heta Arbeten® PREMIUM

Heta Arbeten® PREMIUM är ett unikt verktyg för digital tillståndshantering som riktar sig mot företag och organisationer. Funderar ni på att bli PREMIUM-kund men vill ta del av andras åsikter först? Vi har samlat några av våra kunders tankar och åsikter om PREMIUM för att skapa en överblick av de fördelar som kunderna upplever. 

Se vilka företag som använder Heta Arbeten® PREMIUM och vilka fördelar de upplever med tjänsten

xylem_150x92.pngXylem digitaliserar och höjer säkerheten – med Heta Arbeten® Premium

Sedan Xylems fabrik i Emmaboda började använda Brandskyddsföreningens tjänst Heta Arbeten® PREMIUM har detta dock blivit betydligt enklare.

– Vi utför heta arbeten dagligen, både på fasta platser och på tillfälliga arbetsplatser. Brandskyddsföreningens tjänst har gjort hanteringen av tillstånd enklare. Tidigare antecknade vi på pappersblock vilket gjorde att vi inte hade någon uppföljning. Med PREMIUM får vi statistik, och kan styra detaljnivån på säkerheten. Något som också gett oss säkrare arbetsmiljöer, säger Simon Bogefors, säkerhetschef på Xylem.

"Tack vare PREMIUM fick vi även en högre rating hos vårt försäkringsbolag då tjänsten gör det möjligt att alltid kräva brandvakt."


Läs om vad Xylem i Emmaboda tycker om Heta Arbeten® PREMIUM

 

Stärkt brandsäkerheten på Scania Södertälje med Heta Arbeten® Premium

Företag kan anpassa tillståndslistan efter egna krav, arbeta efter den senaste forskningen och uppdaterade säkerhetsregler med Heta Arbeten® PREMIUM. På Scania Södertälje ger den digitala tjänsten medarbetare full överblick över de heta arbeten som pågår, vilka som är behöriga samt vad för tillstånd som är utfärdade. – Med Heta Arbeten® PREMIUM ser brandskyddskoordinatorerna alla heta arbeten som pågår, det stärker både brandsäkerheten och effektiviserar vårt brandskyddsarbete, säger Christian Ferm, Fire Manager Sweden på Scania.

"Vi har enormt många byggnader och platser på Scania. Via Heta Arbeten® PREMIUM får våra brandskyddskoordinatorer en bra överblick över tillstånd och kan se vad som pågår i de byggnader de är ansvariga för, samt även göra kontroller." 


Läs om hur Scania i Södertälje jobbar med brandsäkerhet och Heta Arbeten® PREMIUM

Så ökar Derome Timber säkerheten, effektiviteten och kontrollen med Heta Arbeten® Premium

Bättre överblick, högre effektivitet och mer kontroll över de heta arbeten som utförs. För Derome Timber AB har Brandskyddsföreningens webbtjänst Heta Arbeten® PREMIUM inneburit stor, positiv skillnad. ”Nu vet vi exakt vem, var och när något riskarbete utförs. Dessutom kan vi enkelt kontrollera och ge tillstånd, vilket minskar risken för produktionsuppehåll”, säger Dan Bertilsson, underhållsansvarig hos företaget.

"Det känns väldigt tryggt och säkert att vi nu har ordning och reda på alla detaljer​." 


Läs om vad Derome Timber AB tycker om Heta Arbeten® PREMIUM

artic_paper_150x92.pngSå ökar Lidköping Energi säkerheten med Heta Arbeten® PREMIUM

Att se till att en arbetsplats är säker är ett viktigt uppdrag som kräver stort ansvar. Men många på dessa poster dränks av tidskrävande pappersarbete som gör det svårt att få en översikt på exempelvis vilka tillstånd man har. Lidköping Energi hittade en effektiv lösning på detta genom att börja använda Heta Arbeten® PREMIUM, Brandskyddsföreningens verktyg för digital tillståndshantering.

"Nu sparar vi mycket tid och har betydligt bättre överblick." 


Läs om Lidköping Energi arbete och vad de tycker om Heta Arbeten® PREMIUM

 

artic_paper_150x92.pngArctic Paper Grycksbo digitaliserar sitt brandskyddsarbete med Heta Arbeten® PREMIUM

I industrier eller på arbetsplatser där brand kan orsakas är säkerhet av högsta prioritet. Förebyggande insatser vid heta arbeten är vitalt för att minska riskerna för skador på såväl maskiner, produktioner och människor. Men trots att det är ett viktigt område med nödvändiga rutiner är det ett arbete som är svårt att standardisera och behoven kan skilja sig från en aktör till en annan. Därför har Arctic Paper digitaliserat sitt heta arbete med Heta Arbeten® PREMIUM.

"Kan vi hindra ett produktionsavbrott har vi tjänat in avgiften för Heta Arbeten® PREMIUM i flera år framöver. Så för oss var det ett självklart val att använda tjänsten." 


Läs om Artic Papers arbete och vad de tycker om Heta Arbeten® PREMIUM