Appen för dig som är hetarbetare, ett viktigt verktyg i ditt arbete!

APP Heta Arbeten® är ett kostnadsfritt och användbart verktyg för dig som utför brandfarliga heta arbeten och har certifikat Heta Arbeten®! Se till att du har den på din mobil!


I APP Heta Arbeten® har du alltid de senaste nyheterna och funktionerna, bara ett tryck bort. Hämta appen i din playbutik och upptäck hur smarta funktioner kan underlätta ditt arbete!

App Heta Arbeten® är framtagen som ett stöd för dig som utför brandfarliga heta arbeten fungerar som ett verktyg i ditt arbete. I appen kan du styrka din behörighet med ditt digitala certifikat, skriva digitala tillstånd och hitta svar på frågor kring brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Här kan du också registrera din behörighet Heta Arbeten® i ID06 Kompetensdatabas. Detta oavsett vart i landet och hos vilken av Brandskyddsföreningens arrangörer du har gått behörighetsutbildningen.

Smarta funktioner i APP Heta Arbeten®!

Digital tillståndslista:

 1. skriv tillstånd direkt i mobilen.
 2. kontrollera behörighet på hetarbetare och brandvakt.
 3. skicka notiser till viktiga funktioner.

ID06 Kompetensdatabas:

 1. registrera din behörighet i ID06.
 2. kostnadsfritt.

Utbildning och certifikat:

 1. se din utbildningshistorik och resultat.
 2. visa din behörighet med digitalt certifikat i appen, även i offlineläge.
 3. beställ nytt certifikat i form av ett plastkort.

Kunskapsbanken:

 1. hitta svar på frågor kring riskbedömning, metoder, tillståndsgivning, delegering och mycket mer.
 2. tillgång till exempelblanketter och regler.
 3. tillgång till boken i digitalt format på svenska, engelska, litauiska, polska och ryska.

Hur hämtar jag hem appen?

Ladda hem appen genom att söka efter Heta Arbeten i din appbutik (Google Play eller App Store). För att logga in i appen behöver du ett aktivt konto Heta Arbeten®. Inloggningsuppgifterna till appen är de samma som du använde för att göra ditt certifieringstest. Se filmen om hur du laddar hem och loggar in i appen.

app-store-badge_180x64.pnggoogle-play-badge_200x64.png

 

 

Glömt lösenord eller annat problem? Läs mer under frågor och svar. 

Vad är digital tillståndslista och fördelarna med det?

digital-tillståndslista_230x119.pngMed den digitala tillstånds- och kontrollistan kan du skriva tillstånd för Heta Arbeten® direkt i din mobil. Den är tillgänglig för alla som har certifikat Heta Arbeten® i APP Heta Arbeten®. 

Läs mer om fördelarna vår digitala tillstånds- och kontrollista här.

Vad är Kunskapsbanken?

kunskapsbank_230x119.pngDen digitala kunskapsbanken Heta Arbeten® gör det lättare för dig som hetarbetare att hitta information och fördjupad kunskap. Här finns svar på vanliga frågor, Grundbok Heta Arbeten® i digitalt format på språken: svenska, engelska, litauiska, polska och ryska, information som kan fräscha upp dina kunskaper kring allt som rör brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. 

Läs mer om vad kunskapsbanken är och hur du kan ha nytta av den i ditt dagliga arbete här.

Registrera behörighet i ID06?

appheta_ID06_230x119.pngID06 Kompetensdatabas är ett konkurrensneutralt system för att på ett enkelt sätt hantera individers utbildningar och behörigheter. ID06-kortet används framförallt på byggarbetsplatser i Sverige. Den som arbetar på en arbetsplats som är ansluten till ID06 behöver registrera sitt certifikat Heta Arbeten® i ID06 Kompetensdatabas. Registreringen för dg som har certifikat Heta Arbeten® är kostnadsfri du gör det enkelt i APP Heta Arbeten®Läs mer om ID06 under frågor och svar.

Frågor och svar

Har du glömt ditt lösenord, har du problem att hämta hem appen eller har du någon annan fråga. I frågor och svar hittar du svaren på många av de vanliga frågorna. Hittar du inte de svaret du söker är du välkommen att kontakta oss: Måndag till fredag kl 8:00 - 17:00, 08-588 475 40 eller supporthetaarbeten@brandskyddsforeningen.se.