BrandSnack nya säkerhetsregler - för beställare

Den 1 januari 2023 började nya säkerhetsregler för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats att gälla. Säkerhetsreglerna finns inskrivna som försäkringsvillkor i företagsförsäkringen och måste följas när den här typen av arbeten ska utföras för att minimera risken för brand. Har du koll på vad som gäller? På detta BrandSnack för beställare, det vill säga de på företaget som beställer eller låter utföra heta arbeten, går vi igenom säkerhetsreglerna och de största förändringarna.

Läs de nya säkerhetsreglerna i sin helhet, här!

Vi visar även hur vår APP Heta Arbeten® och digital tillstånds- och kontrollista fungerar och berättar om vårt verktyg för digital tillståndshantering för företag - Heta Arbeten® PREMIUM.

 

Läs mer om regelverket och normerna för brandfarliga heta arbeten på tillsällig arbetsplats som Brandskyddsföreningen gav ut den 1 januari 2023.

Behörighetsutbildning Heta Arbeten® 

är Brandskyddsföreningens certifieringsutbildning för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Utbildningen ger dig kunskap och praktisk erfaranhet att förebygga bränder vid heta arbeten. Efter utbildningen får du ett certifikat som styrker din behörighet att få utföra, vara brandvakt vid eller att utfära tillstånd för heta arbeten.

Hitta och boka utbildning här!

APP Heta Arbeten® 

är ett kostnadsfritt och användbart verktyg för dig som har certifikat Heta Arbeten®. Appen är et stöd i sitt arbete. Här kan du visa ditt digitala certifikat, skriva digitala tillstånd och hitta svar på frågor kring brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. 

Läs mer och hämta appen här!

 

Heta Arbeten® PREMIUM

är ett unikt verktyg för digital tillståndshantering som riktar sig mot företag och organisationer. PREMIUM ger företaget en unik översikt över alla tillstånd, effektiviserar och underlättar tillståndshanteringen samtidigt som brandsäkerheten på arbetsplatsen stärks.

Läs mer om Heta Arbeten® PREMIUM eller boka demo här!