Appen för dig som är hetarbetare, ett viktigt verktyg i ditt arbete!

Nu är den här - appen för dig som är hetarbetare. App Heta Arbeten® är framtagen som ett stöd för dig när utför brandfarliga heta arbeten och fungerar som ett verktyg i ditt arbete. Appen är kostnadsfri och alla som har certifikat Heta Arbeten® kan hämta hem och använda den. I appen kan du också registrera din behörighet Heta Arbeten® i ID06 Kompetensdatabas. Detta oavsett vart i landet och hos vilken av Brandskyddsföreningens arrangörer du har gått behörighetsutbildningen.

Vad kan jag göra i appen?

Alla som går behörighetutbildningen och har certifikat Heta Arbeten® kan kostnadsfritt hämta hem appen till sin smartphone. Med app Heta Arbeten® har du alltid de senaste nyheterna och funktionerna, bara ett tryck bort. Här kan du:

  • skriva tillstånd direkt i mobilen med den digitala tillståndslistan.
  • visa ditt digitala certifikat, nu även i offlineläge.
  • beställa nytt certifikat i form av ett plastkort.
  • se din utbildningshistorik och resultat.
  • registrera ditt certifikat i ID06 Kompetensdatabas.
  • enkelt hitta svar på alla frågor som rör brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats i Kunskapsbanken.

I kunskapsbanken hittar du även Grundbok Heta Arbeten® i digitalt format på språken: svenska, engelska, litauiska, polska och ryska.

Hur hämtar jag hem appen?

Navigera till app.hetaarbeten.se i webbläsaren på din smartphone (tryck på knappen nedan), logga in och ladda ner appen till din startskärm. Inloggningsuppgifterna är de samma som du använde på Mina sidor. Detta är en så kallad webbapp och laddas hem via adressen ovan INTE via Google Play eller App Store.

instruktionsfilm_230x119.png

Här finns enkla instruktionsfilmer som visar hur du hämtar hem appen till din hemskärm på mobilen:
Iphone, iOS
Android

 

knapp_app_hetaarbeten_600.png

Glömt lösenord eller annat problem? Läs mer under frågor och svar. Hittar du inte de svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på: 08-588 475 40 eller supporthetaarbeten@brandskyddsforeningen.se.

Vad är digital tillståndslista och fördelarna med det?

digital-tillståndslista_230x119.pngMed den digitala tillstånds- och kontrollistan kan du skriva tillstånd för Heta Arbeten® direkt i din mobil. Den är tillgänglig för alla som har certifikat Heta Arbeten® via app Heta Arbeten®. 

Läs mer om fördelarna vår digitala tillstånds- och kontrollista här.

Vad är Kunskapsbanken?

kunskapsbank_230x119.pngDen digitala kunskapsbanken Heta Arbeten® gör det lättare för dig som hetarbetare att hitta information och fördjupad kunskap. Här finns svar på vanliga frågor, Grundbok Heta Arbeten® i digitalt format på språken: svenska, engelska, litauiska, polska och ryska, information som kan fräscha upp dina kunskaper kring allt som rör brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. 

Läs mer om vad kunskapsbanken är och hur du kan ha nytta av den i ditt dagliga arbete här.

Registrera behörighet i ID06?

appheta_ID06_230x119.pngID06 Kompetensdatabas är ett konkurrensneutralt system för att på ett enkelt sätt hantera individers utbildningar och behörigheter. ID06-kortet används framförallt på byggarbetsplatser i Sverige. Den som arbetar på en arbetsplats som är ansluten till ID06 behöver registrera sitt certifikat Heta Arbeten® i ID06 Kompetensdatabas. Registreringen är kostnadsfri och sker via app Heta Arbeten®Läs mer om ID06 under frågor och svar.

Frågor och svar

Har du glömt ditt lösenord, har du problem att hämta hem appen eller har du någon annan fråga. I frågor och svar hittar du svaren på många av de vanliga frågorna. Hittar du inte de svaret du söker är du välkommen att kontakta oss:
Måndag till fredag kl 8:00 - 17:00
08-588 475 40 eller supporthetaarbeten@brandskyddsforeningen.se.