Prislista

Prislista arrangör Heta Arbeten®
Samtliga priser är exklusive moms. 

Årsavgift arrangör                                         2 600 kr 

Medlemsavgift Brandskyddsföreningen:
2019 betalar företag en medlemsavgift på 1 500 kr + en serviceavgift inklusive tidningen BrandSäkert på 560 kr* = 2 060 kr/år.

Prislista Instruktör Heta Arbeten®

Årsavgift instruktör                                       800 kr

Grundutbildning ny instruktör Heta Arbeten®  7 500 kr

Instruktör behörighetsutbildning Heta Arbeten®    15 950 kr

Instruktörsutbildning tillståndsansvar Heta Arbeten®      7 500 kr

 

Utbildningsmaterial Heta Arbeten®

Heta Arbeten® grundpaket                        1 345 kr

Fördjupningspaket Tillståndsansvar Heta Arbeten® 1 440 kr

Heta Arbeten® och juridiken                       320 kr

Tillståndsblock Heta Arbeten®                   80 kr

Utbildningsmaterial beställer du i webbutiken. När du är godkänd arrangör/instruktör får du en inloggning till mina sidor. Denna inloggning gör också att du kan lägga beställningar i webbutiken.

Tillståndsblock kan du köpa i Brandskyddsföreningens webbutik.

 

Rabatt på förlagsprodukter under 2019

Fram till årsskiftet får du som arrangör en rabatt på 10 procent på förlagsprodukter Heta Arbeten® för utbildningsperioden 2015-2019. Rabatten kommer att vara lika för alla och kan kombineras med medlemsrabatt och mängdrabatt. Rabatten gäller inte certifieringsrätten.

 

Förändringar i priser och rutiner i utbildningsperiod 2020-2024

Många har upplevt den nuvarande betalningsmodellen som krånglig. Det har vi lyssnat till och till den nya utbildningsperioden 2020-2024 genomför vi ett antal förändringar.

Nya priser

Grundpaket Heta Arbeten®
I den nya utbildningsperioden kommer ett nytt pris gälla för grundpaketet. Det nya priset är 975 kr. I detta pris ingår Grundbok Heta Arbeten® och certifieringsrätt. Man får också tillgång till den digitala tillståndslistan samt Kunskapsbanken där viktig information kommer vara samlad digitalt för smidig åtkomst. Samtidigt tas nuvarande rabatter bort.

Skolpaket Heta Arbeten®
Liksom tidigare erbjuder Brandskyddsföreningen ett lägre pris för paket som beställs till gymnasieelever (deltagare under 20 år). Detta pris blir nu i den nya perioden 235 kr. Om du som arrangör har deltagare som är under 20 år, ska du beställa detta paket istället för det vanliga Grundpaketet - Skolpaketet är med andra ord en artikel som aktivt måste beställas separat.

Ett grundpaket – en faktura

Som vi informerat om tidigare kommer de grundpaket du köper i den nya perioden att faktureras i sin helhet direkt vid beställningen. Det kommer alltså inte först att komma en faktura för böckerna och därefter en separat faktura efter genomförd utbildning. En viktig anledning till denna förändring är att många arrangörer har upplevt nuvarande upplägg som krångligt och svårt att administrera.

Certifieringsrätternas giltighetstid på 12 månader kommer att kvarstå. Brandskyddsföreningen har tidigare informerat om att perioden på 12 månader skulle tas bort. Detta visade sig vara komplicerat av redovisningsmässiga skäl och vi ser att denna lösning blir den bästa för samtliga parter.

Avgifter

I utbildningsperiod 2020–2024 höjs arrangörsavgiften från 2600 kr till 3400 kr. Samtidigt tar vi bort instruktörsavgiften på 800 kr per år och instruktör. Därmed sänks avgifterna markant för den stora majoriteten av arrangörerna. Det tidigare kravet på att en arrangör ska vara medlem i Brandskyddsföreningen tas också bort från och med den 1 januari 2020.

Viktiga datum

Allt detta träder i kraft i den nya utbildningsperioden. Du kommer att kunna börja beställa det nya materialet från och med den 18 november. De tidigaste leveranserna kommer att kunna ske den 12 december. Från den 18 december kan du börja utbilda med det nya materialet. Nuvarande material kan därmed användas fram till den 17 december.

För frågor, vänligen vänd dig till Kundsupport på tel 08-588 474 00.